Reduceri Strollers.ro Black Friday 2013

Strollers.ro este un magazin online ce se adresează tuturor mămicilor şi tăticilor ce caută soluţii pentru copii. Fie că este vorba de cărucioare, fotolii auto sau alte accesorii, Strollers.ro este locul unde le găseşti pe toate.

Produsele magazinului sunt originale, noi şi conforme standardelor Uniunii Europene. Faceţi cumpărături într-un mediu online plăcut, securizat şi care vă oferă uşurinţa în a face alegerea perfectă. Profitaţi de multiplele modalităţi de plată: ramburs, plata cu card bancar, plata cu ordin de plată. Produsele sunt livrate către dumneavoastră  în cele mai sigure condiţii şi în cel mai scurt timp posibil. Strollers nu percepe taxe suplimentare.

Alege să cumperi pentru copilul tău de la Strollers pentru că acesta dispune de o gamă variată şi completă de produse ale majorităţii brandurilor importante ce activează pe piaţa din România. Produsele şi serviciile sunt de calitate iar returnarea produselor se face prompt.

Pentru a descoperi reducerile uimitoare Strollers de până la 50% de Black Friday 2013 apasă aici.

 

 

Ioana

Pasionată de fotografie, veșnic îndrăgostită, mare amatoare de seriale. Studentă la Publicitate și viitor copywriter. Devoratoare de cărți și fashion addicted. Pe Maller.ro voi scrie review-uri despre cărțile și hainele care sunt un must-have.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.