Unde găsești mărțișoare online

După cum ați observat a început agitația din jurul Mărțișorului. În general, cu o săptămână – două înainte de 1 martie, locurile aglomerate devin și mai aglomerate. Apar rânduri întregi de tarabe, multe dintre ele pline cu aceleași mărțișoare care nu s-au vândut în anii trecuți.

Lăsând totuși la o parte neplăcerile provocate de comercianții de mărțișoare din piețe și de pe străzi, să ne uităm puțin și peste ce se întâmplă în mediul online apropo de 1 martie.

 

Mărțișoare de la Meli Melo Paris

Anul acesta magazinele online de accesorii și bijuterii au fost primele care și-au făcut temele pentru 1 martie. Ne-a atras atenția, în mod special, Meli Melo Paris.

120180

 

Diversitatea broșelor de la Meli Melo îți oferă libertatea de a alege mărțișorul potrivit. Din păcate, deciziile astea sunt luate de bărbați (în mod normal), iar bărbații fie n-au suficientă răbdare să descopere diversitatea modelelor, fie sunt superficiali.

Eu, personal, n-am trecut de pagina 2 a categoriei de produse.

Link sponsorizat: mărțișoare de la Meli Melo Paris

 

Mărțișoare de la SilverZone.ro

Mai departe trecem pragul Silver Zone. Este un magazin nișat pe bijuterii. Anul acesta Silver Zone te lasă să fii creativ. Vei găsi și aici posibilitatea de a alege dintr-o gamă mai variată de cadouri potrivite pentru 1 Martie alături de ambalajele tradiționale pe care le poți achiziționa la prețul de un leu.

Link sponsorizat: mărțișoare de la SilverZone.ro

 pandantiv-argint-ingeras-M  cadou-bijuterii-argint

 

Mărțișoare de la Bijuterii La Rosa

Pregătiți pentru 1 Martie sunt și cei de la Bijuterii La Rosa unde prețurile sunt ușor crescute, însă calitatea nu lasă de dorit. Dacă ești dispus să impresionezi prin calitate și eleganță de 1 Martie, atunci probabil Bijuterii La Rosa este locul unde ar trebui să începi căutările. Aici un adevărat  avantaj pentru bărbați este complexitatea filtrului de căutare a produselor. Le poți sorta in funcție de culoare, preț, materialul folosit etc.

Link sponsorizat: mărțișoare de la Bijuterii La Rosa

lrn0037

 

 

Mărțișoare de la FunGift.ro

Acum vom privi către cel mai accesibil dintre magazinele online unde poți găsi mărțișoare. Produsele cu specificul 1 martie de pe FunGift.ro încep de la 2 lei. Aici vei găsi cadouri ceva mai ieftine, mai mult simbolice sărbătorii, însă diversitatea și eleganța lor nu se compară cu cele ale magazinelor prezentate mai sus.

Link sponsorizat: mărțișoare de la FunGift.ro

 

 

Indiferent care sunt magazinele de la care decizi să cumperi mărțișoare sau cadouri pentru 1 martie, anunță-ne printr-un comentariu. Noi ți-am prezentat câteva posibilități, iar tu ne poți spune ce-ai ales și de unde. Suntem băieți și privim lucru ăsta ca pe un favor reciproc.

 

 

Related Posts

reducere libris 20%

30% reducere pe Libris.ro

20% reducere la toate produsele pe Libris.ro dacă folosești codul LIB20LOVE

Cel mai bun storcator de rosii

A inceput sezonul tomatelor, iar storcatorul de roșii devine un accesoriu indispensabil în bucătăria oricărei gospodine care vrea să păstreze savoare roșiilor coapte, proaspăt culese, în cămară,…

voucher elefant.ro

Reduceri de Ziua Elefant.ro – 2-7 Iulie 2019

Elefant.ro împlinește 9 ani, ocazie cu care lansează o campanie de reduceri mai specială decât campaniile din restul anului. Dacă te întrebi ce face această campanie să…

Voucher Fashion Days

Fashion Days împlinește 8 – Reduceri Aniversare de până la 70%

Fashion Days împlinește astăzi 8 ani de existență și sărbătorește cu reduceri aniversare de până la 70%  [DKB url=”https://jcmxz.bemobtrk.com/go/5c9208dc-e176-4e86-a511-252af7fc26c6″ text=”Vezi aici cele mai bune oferte aniversare!” desc=”” title=”Fashion Days…

emag black friday 2017

eMAG implineste 16 Ani si face cinste cu Extra-Reduceri

Pe data de 5 decembrie 2017, eMAG implineste 16 ani de existenta, timp in care a devenit cel mai mare magazin online din Romania. In plus, in…

Oferte Scutece Pampers – până la 50% reducere

Scutecele de unică folosință fac parte din necesitățile bebelușului în primii ani de viață și reprezintă accesoriile esențiale necesare în asigurarea igienei și confortului bebelușului. Grija pe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *