Cod Voucher Elefant -40% Reducere (2019)

voucher elefant.ro

Voucher Elefant 15 – 17 Octombrie 2019

COD VOUCHER: FREE> Transport gratuit la comenzi peste 79.9 Lei


Coduri de reducere Elefant.ro recurente

Elefant.ro are o politică de promoții bazată pe coduri de reducere, iar multe dintre campaniile desfășurate de acest magazin se repetă de mai multe ori în cursul unei luni calendaristice. Mai jos, ai o listă de vouchere care au fost active de mai mult de 2 ori în ultimele 30 de zile și care cel mai probabil vor fi reactivate în curând. Poți să te abonezi la newsletterul Maller.ro pentru a primi întoteauna notificări atunci când un nou cod de reducere este activat.

BOOKS50 – Voucher de 50% reducere la cărți

O campanie Elefant.ro care este activă de mai bine de 3 ani în aproape fiecare săptămână este BOOKS50. Acest voucher iti oferă 50% reducere la mii de titluri de cărți de pe Elefant.ro.

Codul de voucher BOOKS50 a suferit modificări în condițiile de utilizare de-a lungul timpului, ajungând în 2019 să fie valabil pentru comenzi de cărți mai mari de 99.99 Lei. Cu toate acestea, este un cod de voucher Elefant de care te poți bucura atunci când ai o listă mai numeroasă de cărți pe care îți dorești să le citești și pentru care merită să aștepți 50% reducere.


Zilele Elefant.ro – Campanie de reduceri intre 2 și 7 iulie 2019 în care nu ai nevoie de voucher

zilele elefant.ro - fara cod reducere

Între 2 și 7 iulie 2019, Elefant.ro are o campanie specială de reduceri cu ocazia aniversării a 9 ani de existență. Nu ai nevoie de un cod de reducere pentru a te bucura de prețuri extraordinare pe Elefant.ro. De fapt, toate codurile de reducere au fost dezactivate în perioada promoției.

Ce face această campanie de reduceri să fie una specială?

Cel mai important motiv pentru care merită să profiți de această reducere este faptul că este o campanie de vară. Statistic, vânzările merg mai prost vara decât în orice sezon. Cu alte cuvinte, ca să impulsioneze vânzările, cei de la Elefant.ro au ales să ofere reduceri reale, pe care le poți vedea în acest articol.

Voucher Fest – 3 Coduri de reducere active

Pe 5 Iunie 2019, vei gasi pe Elefant.ro 3 coduri de reducere active, în cadrul campaniei Voucher Fest. Cele 3 vouchere îți oferă 3 tipuri de reducere:

  • 50% reducere la cărți, valabil pentru comenzile peste 99 Lei
  • O reducere generală de 40 de lei, valabilă pentru comenzile peste 199 Lei
  • 10% extra-reducere(se aplică la produsele deja reduse) la comenzile de jucării.

Elefant Premium – Coduri de reducere personalizate

In Septembrie 2017, Elefant.ro a lansat un program de fidelitate, numit Elefant Premium. Sistemul este probabil cel mai simplu sistem de fidelizare pe care il vei gasi la magazinele online.

Cum functionează sistemul Elefant premium? 

Pentru fiecare leu cheltuit intr-o comanda plasata pe Elefant.ro, vei primi 1 punct. Punctele pot fi folosite imediat ce le-ai acumulat si poti alege să cumperi reduceri cu ajutorul punctelor acumulate în cont. Printre codurile de reducere disponibile in cont poți găsi:

  • Voucher 10% sau 20% reducere
  • Cod de reducere in valoare de 10, 20 sau 50 Lei
  • Cod pentru transport gratuit

Vei gasi toate detaliile despre programul de fidelitate Elefant Premium aici. Pentru a vedea daca ai puncte acumulate, trebuie sa te loghezi in contul tau de pe Elefant.ro.


Update 2017: Promoțiile cu vouchere desfășurate de Elefant.ro nu sunt active în permanență. În schimb, magazinul actualizeaza in timp real voucherele disponibile. Poți verifica aici dacă în acest moment este activ un voucher pe magazinul online Elefant.ro

Magazinul Online Elefant.ro este o librărie online și un magazin de cultură dedicat pasionaților de noi cunoștințe, educație, și modalități de petrecere a timpului liber. Magazinul Elefant.ro are în portofoliu peste 40.000 de titluri de cărți, peste 10.000 de albume muzicale și mai mult de 2.500 de filme.

Recent, magazinul Elefant a început să comercializeze și dispozitive electronice precum tablete sau eBook Readere, dar și articole textile sau asigurări RCA.

Poți obține un voucher Elefant.ro cu o valoare procentuală cuprinsă între 10% și 40%, în funcție de momenul din an și de promoțiile existente în acel moment. Însă trebuie să știi că un voucher Elefant.ro are de obicei o valoare minimă de comandă peste care reducerea este valabilă.

În acest moment, voucherul pe care cei de la Elefant.ro îl oferă are o reducere de 40% din valoarea oricărei comenzi ce depășește suma de 99RON. Așadar. Poți cumpăra cu un asemenea voucher cărți din magazinul online Elefant.ro cu minimum 40 RON reducere.

Pentru a putea intra în posesia unui voucher elefant.ro este necesar să apeși butonul de mai jos și vei fi redirecționat(ă) automat către pagina cu codul de voucher pentru magazinul online Elefant.ro.

Update 6 Aprilie 2016: Folosește codul WOW50 pe 07 Aprilie 2016 și ai reducere 50 de lei la orice achiziție de minimum 249 Lei. Folosește voucherul. Click Aici! Voucher Expirat

Voucher Elefant 11 august 2016: Folosește doar joi codul WOW50 pentru comenzi mai mari de 249 de lei pe elefant.ro. Apasă aici pentru a folosi voucherul! 

3 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrei voucherele înaintea tuturor?Abonează-te și vei primi noile coduri de reducere înainte de a fi publicate pe site!
Scroll to Top