voucher elefant.ro

Cod Voucher Elefant 80% Reducere (2020)

Voucher Elefant Iulie 2020

65% Reducere
Oferta

Cumpără parfumurile preferate cu reduceri de până la 65%! Profită acum! Pentru a beneficia de această ofertă, nu este nevoie de un cod de reducere! 

More Less
Expirat pe: 12-07-2020
LinkedIn
15% REDUCERE
Voucher

Bucură-te de EXTRA reduceri la reduceri la cărțile editurii POLIROM! Cumpără-ți cartea mult dorită acum cu extra 15% reducere! Codul de reducere poate fi activat la cumpărături de peste 59 LEI. 

More Less
Expirat pe: 12-07-2020
LinkedIn
85% Reducere
Oferta

Ai parte de reduceri de până la 85% la cele mai stylish bijuterii! Pentru această ofertă nu ai nevoie de cod de reducere. Profită ACUM! 

More Less
Expirat pe: 12-07-2020
LinkedIn

Alte Vouchere Elefant

2 + 1 Gratis la mii de cărți pe Elefant.ro

Între 2 și 8 iunie 2020 Elefant.ro deruleaza o promoție de tipul 2+1 gratis la mii de cărți. Pentru această ofertă nu ai nevoie de un voucher. Oferta se aplică la cărțile din promoție, iar cartea gratuită va fi cea cu prețul cel mai mic.

Apasă aici pentru a vedea lista completă de cărți din oferta 2+1 de pe Elefant.ro.

12 Mai 2020 – Elefant WOW Sale.

Promotia este activa doar pe 12 mai 2020, iar codul de reducere WOW40 iti ofera 40 Lei reducere pentru comenzile peste 199 Lei.

Voucherul se aplica direct in coșul de cumpărături și este valabil pentru cărți, parfumuri, ceasuri, genți de dama și produse electrocasnice de pe Elefant.ro .


COD VOUCHER: BOOKS45> LA COMENZI DE CĂRȚI DIN SELECȚIE


Voucher 40% – la produsele de bucătărie

Înnoiește-ți bucătărie cu ultimele ustensile de bucătărie. Pregătește să prepari cele mai bune feluri de mâncare, cu cele mai bune instrumente. Profită acum de reduceri!

Voucher Elefant – 45% Reducere la cărți în limba engleză

Beneficiază acum de 45% reducere la cărțile în limba engleză. Nu rata ocazia! Folosește codul ENGLISH45 și apucă-te de citit!

Coduri de reducere Elefant.ro recurente

Elefant.ro are o politică de promoții bazată pe coduri de reducere, iar multe dintre campaniile desfășurate de acest magazin se repetă de mai multe ori în cursul unei luni calendaristice. Mai jos, ai o listă de vouchere care au fost active de mai mult de 2 ori în ultimele 30 de zile și care cel mai probabil vor fi reactivate în curând. Poți să te abonezi la newsletterul Maller.ro pentru a primi întoteauna notificări atunci când un nou cod de reducere este activat.

Voucher de 70% reducere la cărți

O campanie Elefant.ro care este activă de mai bine de 3 ani în aproape fiecare săptămână este Ziua Cărților. Acest voucher îți oferă 70% reducere la mii de titluri de cărți de pe Elefant.ro.

Ziua Cărților este un voucher de reducere Elefant de care te poți bucura atunci când ai o listă mai numeroasă de cărți pe care îți dorești să le citești și pentru care merită să aștepți 70% reducere.


Elefant Premium – Coduri de reducere personalizate

In Septembrie 2017, Elefant.ro a lansat un program de fidelitate, numit Elefant Premium. Sistemul este probabil cel mai simplu sistem de fidelizare pe care il vei gasi la magazinele online.

Cum functionează sistemul Elefant premium? 

Pentru fiecare leu cheltuit intr-o comanda plasata pe Elefant.ro, vei primi 1 punct. Punctele pot fi folosite imediat ce le-ai acumulat si poti alege să cumperi reduceri cu ajutorul punctelor acumulate în cont. Printre codurile de reducere disponibile in cont poți găsi:

  • Voucher 10% sau 20% reducere
  • Cod de reducere in valoare de 10, 20 sau 50 Lei
  • Cod pentru transport gratuit

Vei gasi toate detaliile despre programul de fidelitate Elefant Premium aici. Pentru a vedea daca ai puncte acumulate, trebuie sa te loghezi in contul tau de pe Elefant.ro.


Update 2017: Promoțiile cu vouchere desfășurate de Elefant.ro nu sunt active în permanență. În schimb, magazinul actualizeaza in timp real voucherele disponibile. Poți verifica aici dacă în acest moment este activ un voucher pe magazinul online Elefant.ro

Magazinul Online Elefant.ro este o librărie online și un magazin de cultură dedicat pasionaților de noi cunoștințe, educație, și modalități de petrecere a timpului liber. Magazinul Elefant.ro are în portofoliu peste 40.000 de titluri de cărți, peste 10.000 de albume muzicale și mai mult de 2.500 de filme.

Recent, magazinul Elefant a început să comercializeze și dispozitive electronice precum tablete sau eBook Readere, dar și articole textile sau asigurări RCA.

Poți obține un voucher Elefant.ro cu o valoare procentuală cuprinsă între 10% și 40%, în funcție de momentul din an și de promoțiile existente în acel moment. Însă trebuie să știi că un voucher Elefant.ro are de obicei o valoare minimă de comandă peste care reducerea este valabilă.

Pentru a putea intra în posesia unui voucher elefant.ro este necesar să apeși butonul de mai jos și vei fi redirecționat(ă) automat către pagina cu codul de voucher pentru magazinul online Elefant.ro.

3 thoughts on “Cod Voucher Elefant 80% Reducere (2020)”

Leave a Comment

Vrei voucherele înaintea tuturor?Abonează-te și vei primi noile coduri de reducere înainte de a fi publicate pe site!