Cod Voucher Elefant.ro -40% Reducere (2018)

voucher elefant.roVoucher Elefant 18-19 Ianuarie 2018

COD VOUCHER:  HAIPELANOI25-> 25 Lei reducere la comenzi peste 125 de Lei

IN PLUS: Black Friday de Iarna a Inceput la Elefant.ro!

Voucherul Tău este aici. Apasă și profită!


Elefant Premium – Coduri de reducere personalizate

In Septembrie 2017, Elefant.ro a lansat un program de fidelitate, numit Elefant Premium. Sistemul este probabil cel mai simplu sistem de fidelizare pe care il vei gasi la magazinele online.

Cum functionează sistemul Elefant premium? 

Pentru fiecare leu cheltuit intr-o comanda plasata pe Elefant.ro, vei primi 1 punct. Punctele pot fi folosite imediat ce le-ai acumulat si poti alege să cumperi reduceri cu ajutorul punctelor acumulate în cont. Printre codurile de reducere disponibile in cont poți găsi:

  • Voucher 10% sau 20% reducere
  • Cod de reducere in valoare de 10, 20 sau 50 Lei
  • Cod pentru transport gratuit

Vei gasi toate detaliile despre programul de fidelitate Elefant Premium aici. Pentru a vedea daca ai puncte acumulate, trebuie sa te loghezi in contul tau de pe Elefant.ro.


Update 2017: Promoțiile cu vouchere desfășurate de Elefant.ro nu sunt active în permanență. În schimb, magazinul actualizeaza in timp real voucherele disponibile. Poți verifica aici dacă în acest moment este activ un voucher pe magazinul online Elefant.ro

Verifică aici toate voucherele Elefant.ro active acum

Magazinul Online Elefant.ro este o librărie online și un magazin de cultură dedicat pasionaților de noi cunoștințe, educație, și modalități de petrecere a timpului liber. Magazinul Elefant.ro are în portofoliu peste 40.000 de titluri de cărți, peste 10.000 de albume muzicale și mai mult de 2.500 de filme.

Recent, magazinul Elefant a început să comercializeze și dispozitive electronice precum tablete sau eBook Readere, dar și articole textile sau asigurări RCA.

Gaseste aici vouchere Elefant

Poți obține un voucher Elefant.ro cu o valoare procentuală cuprinsă între 10% și 40%, în funcție de momenul din an și de promoțiile existente în acel moment. Însă trebuie să știi că un voucher Elefant.ro are de obicei o valoare minimă de comandă peste care reducerea este valabilă.

În acest moment, voucherul pe care cei de la Elefant.ro îl oferă are o reducere de 40% din valoarea oricărei comenzi ce depășește suma de 99RON. Așadar. Poți cumpăra cu un asemenea voucher cărți din magazinul online Elefant.ro cu minimum 40 RON reducere.

Pentru a putea intra în posesia unui voucher elefant.ro este necesar să apeși butonul de mai jos și vei fi redirecționat(ă) automat către pagina cu codul de voucher pentru magazinul online Elefant.ro.

Vezi ce vouchere sunt active azi

Update 6 Aprilie 2016: Folosește codul WOW50 pe 07 Aprilie 2016 și ai reducere 50 de lei la orice achiziție de minimum 249 Lei. Folosește voucherul. Click Aici! Voucher Expirat

Voucher Elefant 11 august 2016: Folosește doar joi codul WOW50 pentru comenzi mai mari de 249 de lei pe elefant.ro. Apasă aici pentru a folosi voucherul! 

[Total: 3    Average: 5/5]
Post / Page Order By:  Most Rated | Highest Rated
Voucher Answear.ro -50 LEI

[Total:4    Average 4.8]
Cod Voucher Elefant.ro -40% Reducere (2018)

[Total:3    Average 5]
Voucher Libris.ro – 25% Reducere

[Total:3    Average 5]
Post / Page Order By:   Most Rated | Highest Rated
Cod Voucher Elefant.ro -40% Reducere (2018)

[Total:3    Average 5]
Voucher Libris.ro – 25% Reducere

[Total:3    Average 5]
Voucher Answear.ro -50 LEI

[Total:4    Average 4.8]

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Andrei spune:

    A functionat, multumesc!

  2. George spune:

    Mesi mult pentru sfat. Am scutit 54 de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *