Automat de cafea Philips Saeco HD 8743 – Review

Un băutor entuziast de cafea știe diferența dintre cafeaua măcinată în urmă cu o săptămână, o zi sau câteva secunde. Dacă îți place cafeaua atât cât să citești această postare, ar trebui să o știi și tu. Aroma, gustul, tăria. Toate sunt diferite atunci când cafeaua este proaspăt măcinată.

Dacă mai adăugăm și un automat care să facă toată treaba în locul tău dimineața, înainte să te dezmeticești, vei vrea să știi mai multe despre automatul de cafea Philips Saeco HD 8743. Varianta despre care vom vorbi este X Small, adică suficient de mică încât să se potrivească perfect, oriunde în bucătăria ta.

Am testat acest aparat de cafea și primul lucru care ne-a atras atenția a fost dimensiunea sa foarte mică. Specificațiile tehnice menționează dimensiunea de 420 x 325 x 295 mm, dar trebuie să ne crezi pe cuvânt când îți spun că nu mă așteptam ca o cafea atât de proaspătă și aromată să fie preparată de un dispozitiv atât de mic și delicat. Asta din punctul de vedere al aspectului exterior.

  Link sponsorizat: Automate de cafea pe eMag.ro

Trei motive ca să-l cumpăr

Dar ceea ce probabil te interesează este răspunsul la întrebarea DE CE SĂ ÎL ALEGPrimul motiv este că funcționează cu cafea boabe. Fără pad-uri, fără capsule sau fără alte consumabile pe care le poți cumpăra doar de la producător (în schimbul unu aparat de cafea mai ieftin). Doar boabe de cafea pe care le pui în locașul special și gata – mașina funcționează. Automatul Philips Saeco HD 8743  acceptă maximum 180 de grame de boabe de cafea. Suficient cât să nu porți grija adăugării boabelor.

Cel de-al doilea mare beneficiu care m-ar face să cumpăr acest automat este sistemul de curățare automată a circuitului de cafea. De fiecare dată când automatul iese din stand-by sau când intră în stand-by, circuitul de cafea este curățat automat, pentru a fi întotdeauna sigur de prospețimea și puritatea cafele pe care automatul tocmai a măcinat-o.

Și cel de-al treilea motiv este, din nou, dimensiunea. Un automat de cafea atât de mic ca Philips Saeco HD 8743 , numai bun pentru bucătăria ta, care să macine cafea este, probabil, cea mai bună alegere pentru uzul casnic al unui fan al cafelei.

Unde îl găsesc?

Altex, magazinul care se laudă cu cel mai mic preț din România are în stocul său automatul de cafea Philips Saeco HD 8743. 

Vezi aici automatul de cafea Philips Saeco HD 8743 pe site-ul Altex.ro

Evomag comercializează acest model. Este unul dintre magazinele cu tradiție în mediul online din România. Experiența mea cu ei a fost întotdeauna foarte bună, iar livrarea întotdeauna la timp.

Vezi aici automatul Philips Saeco HD 8743 pe evoMAG.ro

Clickshop.ro oferă o variantă adresată Germaniei, Belgiei și Olandei cu caracteristici similare, la un preț mult mai bun față de varianta pentru piața din România.

Vezi aici automatul Philips Saeco HD 8743 pe Clickshop.ro

 


Posted

in

by

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *