De unde putem comanda flori online

1 și 8  martie bat la ușă. În mai puțin de o săptămână intrăm în luna cadourilor, luna mărțișoarelor, luna în care femeile sunt răsfățate.

Martie este luna care dă bărbaților cele mai mari dureri de cap. Fie că trebuie să cumpere cadouri pentru mamă, iubită, bunică, colegă sau amică, aceștia  încearcă din răsputeri să ofere un cadou cât mai special.

Ei bine, sfatul meu este că nu poți da greș cu florile. Și de ce să pierzi timpul alergând de colo colo pentru a cumpăra buchetul perfect, cand îl poți comanda online?

Maller recomandă florăria Floria.ro și 123 Flori.ro

Floria.ro

capture-20130226-120421

 

Floria oferă prețuri foarte bune, diversitate și flexibilitate. Unul din avantajele  acestui magazin online este că are o acoperire foarte mare, livrează în maximum 2 ore de la plasarea comenzii în 40 de orașe din România. Un alt avantaj (poate și cel mai important) este că trimite clientului pe mail o poză a buchetului pe care l-a comandat.

Aici mai multe detalii despre ofertele speciale pentru 1 martie (link afiliat).

Oferta cea mai tentantă în acestă perioadă a magazinului online Floria este ca la orice buchet comandat, poți opta pentru achiziționarea a 2 bilete la concertul Epidemie de iubire de pe 10 martie la Cinema Patria, București, a băieților de la Vama.

 

 

123 Flori.ro

capture-20130226-122346

 

Livrare gratuită în București, garanția onorării comenzilor plasate, o gamă variată de produse și posibilitatea personalizării buchetelor sunt doar câteva din avantajele pe care această florărie online le are.

Buchete tradiționale, coșuri cu flori cu design modern, cadouri business și colecția Marțișor 2013 sunt doar câteva din categoriile de unde puteți alege să comandați. Pentru perioada 1-8 martie, florăria online are prețuri speciale la buchetele sale.

Oferte flori 1-8 martie (link afiliat)

 

Indiferent de la care florărie online hotărâți să comandați buchete pentru cei dragi, vă asigurăm că gestul dvs va fi apreciat. Pentru că în definitiv, să dăruiești o  floare este un gest minunat.

Related Posts

reducere libris 20%

30% reducere pe Libris.ro

20% reducere la toate produsele pe Libris.ro dacă folosești codul LIB20LOVE

voucher elefant.ro

Reduceri de Ziua Elefant.ro – 2-7 Iulie 2019

Elefant.ro împlinește 9 ani, ocazie cu care lansează o campanie de reduceri mai specială decât campaniile din restul anului. Dacă te întrebi ce face această campanie să…

Voucher Fashion Days

Fashion Days împlinește 8 – Reduceri Aniversare de până la 70%

Fashion Days împlinește astăzi 8 ani de existență și sărbătorește cu reduceri aniversare de până la 70%  [DKB url=”https://jcmxz.bemobtrk.com/go/5c9208dc-e176-4e86-a511-252af7fc26c6″ text=”Vezi aici cele mai bune oferte aniversare!” desc=”” title=”Fashion Days…

Coasă electrică pentru gazon – Trimmer

Acest articol se adresează celor pentru care spațiul verde din jurul casei și întreținerea sa reprezintă mai mult decât o activitate plăcută. Este pentru cei care prețuiesc…

Cum sa castigi bani online cu Daedalus Online

Daedalus Online este o companie care se ocupa cu cercetarea de piata in mediul online. Cu alte cuvinte, realizeaza sondaje de opinie pentru companii precum producatori de…

iPhone 7 in Rate Online fara Dobândă

Daca iti doresti un iPhone 7 dar nu ai toti banii pentru el aici vei gasi lista completa de solutii pentru a achizitiona un iPhone 7 in…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *