Tendinte vestimentare 2014

Pentru că ne dorim să vă oferim cele mai bune sfaturi legate de produse, cele mai bune oferte de pe piaţa online în materie de fashion şi totodată să vă ţinem la curent cu tot ce e nou şi trendy, am selectat pentru dvs produsele indispensibile anul acesta.

1. Fusta plisată

Articolul vestimentar al anului este fără doar şi poate fusta plisată. Aceasta poate fi purtată de toate categoriile de vârstă, fiind disponibilă în mărimile: maxi, midi şi mini. Este un articol ce poate fi purtat în mai multe ocazii fie că este vorba de o ţinută de purtat la şcoală, la serviciu sau pentru un look mai grudge, seara în club.

Puteţi găsi fuste plisate la următoarele magazine: Kurtmann, TinaR, Mycloset.ro, Bonprix, Miniprix, 3 Suisses, Boutique Mall, Fashion Agenda.

2. Pastelurile

Nuanţele de pastel sunt cele mai în vogă anul acesta. În acest articol, Maller.ro v-a prezentat culorile vedetă ale acestui an.

Ne-au atras atenţia produsele în culorile pastelate ale magazinele online: Boutique Mall şi 3 Suisses (produsele de pe acest site sunt disponibile şi în alte culori) şi colecţia de pantofi de la TinaR.

3. Transparent

O mulţime de designeri au inclus în colecţiile lor de primăvară-vară articole vestimentare transparente.

Am tras cu ochiul la magazinele online româneşti şi le-am selectat pentru dvs pe următoarele: 3 Suisses (nouă ne-au atras atenţia cămăşile din acest magazin online) şi Kurtmann. Aici veţi găsi produse din material transparent.

4. Imprimeurile florale

Fie că este vorba de floricele mărunte aplicate pe un material delicat sau fuste diafane cu aplicaţii de flori mari, imprimeurile se poartă. Acest tip de pattern este unul extrem de feminin şi dă o notă de delicateţe oricărui outfit.

Maller recomandă achiziţionarea de produse cu imprimeu floral de la magazinele: Kutmann, 3 Suisses, Boutique Mall şi Miniprix

5. Talia căzută – noua siluetă

Este vorba de acele tunici trei sferturi şi articolele precum fusta sau pantaloni cu talia căzută. Outfit-urile create astfel sunt potrivite fetelor îndrăzneţe cărora nu le este teamă să iasă din anonimat.

Recomandăm magazinul online 3 Suisses. Apăsând butonul de mai jos veţi fi redirecţionat spre articolele vestimentare deţinute de 3 Suisses care conţin noua siluetă a anului 2014, respectiv, talia căzută.

 

[DKB url=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4a594325c&unique=abb105756&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.3suisses.ro%252Fro%252Fshop%252Fmeniu%252Ffemei%252F1000005893-1000004556.html” text=”Talie căzută – noua siluetă pentru un stil boho girl” desc=”” title=”3 Suisses.ro” type=”” style=”” color=”” height=”” width=”” opennewwindow=””]

6. Logo-urile

Ţinutele inspirate din anii ‘90 au apărut de câteva sezoane, însă primăvara aceasta logo-urile supradimensionate invadează podiumurile. Orice mesaj aţi alege să transmiteţi, asiguraţi-vă că are impactul dorit!

Recomandăm colecţia de blazere şi jachete de la Bonprix

7. Texturile metalizate

Un must in al acestui sezon, veterane ale fashionul putem spune, texturile metalice sunt de câţiva ani preferinţele designerilor. Este imposibil să nu fi remarcată într-o ţinută cu accente metalice. Fie că purtaţi pantaloni, bluză sau o poşetă cu textură metalică, nu trebuie să vă lipsească acest element din niciun outfit.

Găsiţi articole cu texturi metalice la magazinele online următoare: Bonprix, 3 Suisses, BeFashion, Kurtmann, Mycloset, Store Fashion şi Fashion Victim.

Related Posts

Voucher Fashion Days

Fashion Days împlinește 8 – Reduceri Aniversare de până la 70%

Fashion Days împlinește astăzi 8 ani de existență și sărbătorește cu reduceri aniversare de până la 70%  [DKB url=”https://jcmxz.bemobtrk.com/go/5c9208dc-e176-4e86-a511-252af7fc26c6″ text=”Vezi aici cele mai bune oferte aniversare!” desc=”” title=”Fashion Days…

De ce merita sa iti faci cont pe orange.ro

Daca esti abonat sau utlizator de cartelă prepay Orange, atunci acest articol pentru tine. Vei afla care sunt avantajele unui cont orange.ro si care sunt motivele pentru…

Logo dEpurtat.ro

Voucher Reducere dEpurtat.ro

Despre dEpurtat.ro Continua sa citesti mai jos pentru a afla cum poti intra in posesia unui cod de reducere dEpurtat.ro in valoare de 15%. Magazinul online dEpurtat.ro este…

Ochelari de Soare din Lemn

Suntem deja în luna aprilie 2015, iar nevoia de ochelari de soare se simte tot mai tare. După ce anul trecut mi-am comandat ochelari Ray Ban, anul…

Povestea Ochelarilor Ray Ban – Din 1937

Cu toții am auzit de ochelarii de soare Ray Ban și greu găsești pe cineva căruia să nu-i vină bine modelele Ray Ban Aviator. În plus, n-ai…

Paltoane sau jachete pentru iarna

Nu am prea simțit noi frigul iarna asta dar aceasta e decisă să ne arate ce poate. Se anunță frig, viscol și ger iar în regiunile montane…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *